روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است
سرخط خبرها

نماینده مجلس: افزایش مراجعه مردم به عطاری‌ها در پی کمبود دارو| عطاری‌ها مجاز به فروش دارو‌های شیمیایی و گیاهی نیستند

  • کد خبر: ۱۳۹۱۵۶
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۲
نماینده مجلس: افزایش مراجعه مردم به عطاری‌ها در پی کمبود دارو| عطاری‌ها مجاز به فروش دارو‌های شیمیایی و گیاهی نیستند
عضو کمیسیون بهداشت مجلس با تاکید بر اینکه عطاری‌ها مجاز به فروش دارو‌های شیمیایی و گیاهی نیستند، گفت: در حال حاضر هم مراجعه مردم به این مراکز به دلیل کمبود و نبود دارو افزایش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، همایون سامه یح نجف‌آبادی در مورد اظهارات اخیر دبیرکل طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت مبنی بر اینکه صدور مجوز فعالیت عطاری‌ها در تهران منوط به گذراندن دوره‌های آموزشی شده است، گفت: عطاری‌ها در گذشته و زمانی که داروخانه‌های فعلی در دسترس نبود مراکز بسیار خوب و سودمندی بودند که به مردم خدمات‌رسانی می‌کردند و براساس علم آن زمان بیماران توسط آن‌ها درمان می‌شدند.

وی افزود: اینکه صدور مجوز فعالیت عطاری‌ها در تهران منوط به گذراندن دوره‌های آموزشی شده هر کسی می‌تواند مبلغی را پرداخت و آموزش ببیند و مدرک عطاری بگیرد و به طور قطع اگر فرد متعهد نباشد و تحصیلات آکادمیک و علمی نداشته باشد افزایش تخلفات در حوزه عطاری‌ها را در پی دارد.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس یازدهم ادامه داد: مراکزی برای طب سنتی وجود دارد و پزشکان متخصصی در این حوزه تحصیل کردند که در حال فعالیت هستند و کارکرد و بهره‌وری آن‌ها مطلوب و خوب است؛ افراد متخصص در این حوزه می‌توانند به صورت علمی به مردم خدمات رسانی کرده و مردم هم با خیال راحت از اطلاعات و تجربیات آن‌ها استفاده کنند و اینکه افراد تنها با گذراندن دوره آموزشی وارد این حوزه شوند به هیچ وجه منطقی و علمی نیست.

سامه یح نجف‌آبادی با تاکید بر اینکه به هیچ وجه نباید به افراد فاقد تخصص و صلاحیت اجازه ورود به حوزه طب سنتی و سلامت مردم را داد، گفت: عطاری‌ها مجاز به فروش دارو‌های شیمیایی و گیاهی نیستند و تنها می‌توانند گیاهان دارویی را عرضه کنند؛ متاسفانه عطاری‌ها در حال حاضر علاوه بر فروش دارو‌های گیاهی که اطلاعات کافی هم درمورد آن‌ها ندارند اقدام به فروش دارو به صورت کپسول، قرص و شربت می‌کنند که اغلب آن‌ها یا تقلبی و یا دارو‌هایی هستند که به صورت فله خریداری و تغییر شکل داده می‌شوند در واقع دارو‌های کاهش و افزایش وزن و ریزش مو توسط عطاری‌ها عرضه و به فروش می‌رسند در حالی که این دارو‌ها نه تنها مشکلی را حل نمی‌کنند بلکه عوارض جانبی بسیار بالایی دارند.

وی در مورد بازدید و نظارت بر فعالیت این مراکز، گفت: در حال حاضر به دلیل اینکه بسیاری از دارو‌هایی که مردم احتیاج دارند در داروخانه‌ها موجود نیست بنابراین به ناچار به این مراکز مراجعه می‌کنند و مراجعه مردم به عطاری‌ها افزایش یافته است؛ سرکشی‌ها و بازرسی‌ها از عطاری‌ها انجام می‌شود، اما همچنان شاهد تخلفات بیشمار این مراکز هستیم و نیاز است تشدید نظارت و ساماندهی آن‌ها در دستور کار قرار گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->